Skip to main content

NDS ENERGY

ALL THE ENERGY YOU NEED

Specialisten in Energie in beweging

Ons merk – gelanceerd in 1999 door ons moederbedrijf – heeft door Vision en innovatiegeest zijn competenties uitgebreid en is in 2013 NDS Energy s.r.l. geworden: een ambitieus spin-off bedrijf dat een dertigjarige know how in het gebied van accumulators met de meest interessante technologische innovaties in de elektronische sektor combineert.

NDS Energy beschikt vandaag de dag over een product catalogus die aanzienlijk breder is: accumulators voor elk type voertuig en met de belangrijkste bouwtechnologieën, laadsystemen, zonnepanelen en laadregelaars, omvormers en alles wat met het beheer en de controle van de energie op recreatievoertuigen te maken heeft.

We behoren tot de meest concurrerende producenten in de camper wereld op Europees gebied, we kunnen rekenen op een effectief en uitgebreid verkoopnetwerk bestaande uit: Spanje, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Benelux, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland en natuurlijk Italië.

Italië is ons hoofdkwartier, de spil van onze activiteiten. Wij streven naar productkwaliteit ook door hulp van een uitstekende en veeltalige na verkoop service, daarom hebben wij ervoor gekozen om de afdelingen in-house te houden: onderzoek, ontwikkeling en small manufacturing beheerd door een team van ingenieurs en de afdeling klanten-/na verkoop service. Hierdoor kunnen wij altijd dicht bij onze eindgebruikers zijn.

Onze arbeitsnormen zijn aangepast aan de stricte normen CSQ ISO9001:2008 9160 NDSE en IQNet Reg. Nr.: IT-00663, als garantie van kwaliteit en efficiëntie voor wie onze merk kiest.

Energie in beweging voor elk type voertuig

Dankzij onze energiesystemen heeft u energie als u onderweg bent, precies waar u die nodig heeft.

Het dertigjarig know how opgedaan in het gebied van accumulators know how maken van NDS één van de meest interessante players in Europa, maar de energieexpertise eindigt niet hier.
Het onderzoeks- en ontwikkelingsteam heeft verschillende productlijnen gecreëerd en zet dat proces voort, met de volgende artikelen: DC-DC booster, accu reisladers om de accumulators tijdens het rijden te laden, Laders met een op-maat-ontwikkeld firmware, zuivere en gemodificeerde sinusomvormer, zonnepanelen Regelaars met MPPT technologie, Zonnepanelen met hoog rendement zuiver monokristallijn silicium en geintegreerde beugels voor een stevige en eenvoudige montage, en tot slot alle apparatuur voor het stroombeheer en de accubewaking.

NDS is gericht op de B2B Dealer en Wholesalers markt, waaronder:

  • Automotive producenten en speciale voertuigen
  • Recreatievoertuigen dealers
  • Outfitters
  • Accessoires shop voor recreatievoertuigen
  • Reserve onderdelen shop
  • Gespacialiseerde E-commerce en marketplace
  • Groothandelaars
NDS team working

Ons waarde ligt in de mensen: tot op heden bestaat het toenemende NDS Team uit figuren die gespecialiseerde zijn in hun sektor. Jong, dinamisch, met zeer transversale vaartigheden en ieder onderscheiden door een uniek heuristisch vermogen: ons personeel is in constante vorming.