PRIORITYSWITCH

IVT Prioriteitsschakelaar

VOORDELEN
AUTOMATISCHE OMSCHAKELING VAN INVERTER NAAR EXTERN NETWERK 230Vac
230 Vac VEILIG OP ALLE STOPCONTACTEN IN DE CAMPER
BYPASS VOOR ZWAAR GEBRUIK, VOOR ALTIJD VEILIGE HUISHOUDACCU’S
TOEPASSINGEN

PRIORITYSWITCH

PRIORITYSWITCH is het intelligente apparaat dat de omschakeling van inverter naar net en omgekeerd automatisch maakt. Het systeem kiest de meest geschikte bron met 230V spanning wanneer in het systeem twee stroombronnen beschikbaar zijn: netstroom en een inverter die op de accu is aangesloten. Door de twee stroombronnen aan te sluiten op de ingang van de PRIORITYSWITCH, zal het externe elektrische netwerk (net) altijd voorrang hebben.
Dankzij dit systeem kan worden vermeden dat de installatie in gevaar wordt gebracht door de superpositie van de twee bronnen (inverter+net).

Er zijn twee uitgangen op het apparaat, de eerste om alle nutsvoorzieningen aan te sluiten die alleen moeten worden gebruikt wanneer het vaste netwerk aanwezig is, zoals airconditioners, koelkasten en grote nutsvoorzieningen; de tweede uitgang is bestemd voor alle accessoires die zowel door de inverter als door het vaste netwerk kunnen worden gevoed, zoals de 230V stopcontacten van het voertuig, de boot of het voertuig in het algemeen.

PRIORITYSWITCH Kenmerken

Code SP 230

Ingangs-/Uitgangsspanning 230VAC/230/VAC
Maximale Uitgangsstroom 13A
Zekering 15A
Maximaal vermogen Inverter 3000W
Zelfverbuik 30mA alleen vanuit de grid
Afmetingen 145x133x55mm