TD283 Display N-BUS

TD283 Display optioneel N-BUS

VOORDELEN
BEDIENING VAN ALLE N-BUS APPARATEN VIA ÉÉN ENKEL DISPLAY
SPECIALE KLEUREN TOUCH SCREEN DISPLAY
CONTROLE VAN DE OPLAADSTATUS VAN ACCU’S EN ANDERE APPARATEN
TOEPASSINGEN

DISPLAY BUS

TD283 is de optionele controller voor apparaten met een N-BUS communicatieprotocol.

Verbind N-BUS-apparaten met elkaar met de datakabel, voeg de TD283 Display Bus toe aan het netwerk en u hebt alle mogelijkheden van het NDS-energiesysteem binnen handbereik met een volledig nieuwe, gebruiksvriendelijke interface.

Met de TD283 kunt u alle met N-BUS uitgeruste apparaten bedienen, zoals: Tempra Lithium accu, Power Service PSB DC-DC en Suncontrol2 SCE. Kijk naar het N-BUS logo op de productdoos om te zien of uw NDS apparaat ook met dit protocol is uitgerust.

De bediening van N-BUS apparaten is ook mogelijk met het TD283 display via de App voor iOS en Android smartphones, indien een NDS apparaat met Bluetooth zoals Tempra Lithium Battery in het N-BUS netwerk aanwezig is.

Belangrijkste kenmerken

  • Monitoring energieparameters van de N-BUS apparaten: Laad status (SoC) van de Tempra accu, Zonne-energie, DC-DC laden wanneer het voertuig in beweging is.
  • Nauwkeurige monitoring van het verbruik in real time.
  • Controle van alle N-BUS apparaten om een apparaat te activeren of te deactiveren, laadcurve te kiezen, instellingen in het algemeen te selecteren.
  • Weergave van laadspanning en ampères. Datum en tijd.
TD283 DISPLAY
Display type TFT 2,83″ 262k colors with Touch Screen
Gemiddeld verbruik 73mA @ MAX HELDERHEID 33ma @ Display OFF
8mA TIJDENS DE NACHTELIJKE UREN
Soort aansluiting NDS Bus MET KABEL VAN 8m
Bedrijfstemperatuur -10°C / +70°C

Voorbeelden van schermafbeeldingen

NDS CONTROLLER

Display Bus en NDS App mobile

Apparaten met N-BUS protocol, zoals de TEMPRA Lithiumaccu, kunnen worden bediend – door een enkele Display Bus (optioneel) en de NDS mobiele app.

De bediening van de TEMPRA via de Display Bus of via de NDS mobiele app is eenvoudig en intuïtief, u kunt alle accuparameters bewaken, de laadstatus (SoC), laad- en ontlaadstroom, gezondheidsstatus, automatische of handmatige ontkoppelingsfunctie van de accu, accutemperatuur, resterende laad- of ontlaadtijd controleren.

Met Display Bus en NDS App Mobile is uw volledige energiesysteem slechts één klik van u verwijderd.