DTB01 Display N-BUS

DBT01 Display opzionale N-BUS

VOORDELEN
BEDIENING VAN ALLE N-BUS APPARATEN VIA ÉÉN ENKEL DISPLAY
SPECIALE KLEUREN TOUCH SCREEN DISPLAY
CONTROLE VAN DE OPLAADSTATUS VAN ACCU’S EN ANDERE APPARATEN
T O E P A S S I N G E N

DISPLAY BUS

DTB01 is de optionele controller voor apparaten met N-BUS-communicatieprotocol.

Verbind N-BUS-apparaten met elkaar met de datakabel, voeg de DTB01 Display Bus toe aan het netwerk en u hebt alle mogelijkheden van het NDS-energiesysteem binnen handbereik met een volledig nieuwe, gebruiksvriendelijke interface.

Met de DTB01 kunt u alle met N-BUS uitgeruste apparaten bedienen, zoals: Tempra Lithium accu, Power Service PSB DC-DC en Suncontrol2 SCE. Kijk naar het N-BUS logo op de productdoos om te zien of uw NDS apparaat ook met dit protocol is uitgerust.

De bediening van N-BUS apparaten is ook mogelijk met het DTB01 display via de App voor iOS en Android smartphones, indien een NDS apparaat met Bluetooth zoals Tempra Lithium Battery in het N-BUS netwerk aanwezig is.

Belangrijkste kenmerken

  • Monitoring energieparameters van de N-BUS apparaten: Laad status (SoC) van de Tempra accu, Zonne-energie, DC-DC laden wanneer het voertuig in beweging is.
  • Nauwkeurige monitoring van het verbruik in real time.
  • Controle van alle N-BUS apparaten om een apparaat te activeren of te deactiveren, laadcurve te kiezen, instellingen in het algemeen te selecteren.
  • Weergave van laadspanning en ampères. Datum en tijd.
DISPLAY DTB01
Display type TFT 2,83″ 262k colors with Touch Screen
Gemiddeld verbruik 73mA @ MAX HELDERHEID 33ma @ Display OFF
8mA TIJDENS DE NACHTELIJKE UREN
Soort aansluiting NDS Bus MET KABEL VAN 8m
Bedrijfstemperatuur -10°C / +70°C

Voorbeelden van schermafbeeldingen

NDS CONTROLLER

Display Bus en NDS App mobile

Apparaten met N-BUS protocol, zoals de TEMPRA Lithiumaccu, kunnen worden bediend – door een enkele Display Bus (optioneel) en de NDS mobiele app.

De bediening van de TEMPRA via de Display Bus of via de NDS mobiele app is eenvoudig en intuïtief, u kunt alle accuparameters bewaken, de laadstatus (SoC), laad- en ontlaadstroom, gezondheidsstatus, automatische of handmatige ontkoppelingsfunctie van de accu, accutemperatuur, resterende laad- of ontlaadtijd controleren.

Met Display Bus en NDS App Mobile is uw volledige energiesysteem slechts één klik van u verwijderd.