Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Alle aangesloten met N-BUS

By 18 oktober 2021februari 2nd, 2022No Comments

Gemakkelijk al uw apparaten aansluiten en bedienen

N-Bus is het plug&play-netwerk voor eenvoudige aansluiting van alle elektronische apparatuur aan boord.

Geïntegreerde besturing van elektronische apparaten in huis is een realiteit dankzij domotica. Vandaag kunnen we de tv aanzetten, de airconditioning activeren, de wasmachine starten en nog veel meer met een simpele aanraking op de smartphone.

N-BUS werd gecreëerd met de bedoeling een praktisch en functioneel netwerk te creëren tussen apparaten voor energiebeheer, na zorgvuldige studie en gedetailleerd ontwerp.

NDS’s N-BUS (Ci-Bus compatible), vertegenwoordigt een substantiële technologische upgrade die alle apparaten in het NDS netwerk in staat stelt met elkaar te communiceren via een standaard datakabel. Dit type verbinding maakt een voortdurende uitwisseling van informatie mogelijk tussen apparaten van verschillende types die op elkaar zijn aangesloten (Accu, DC-DC, Zonneregelaar, enz.) en maaakt het energiesysteem aan boord efficiënter en veiliger, maar bovenal maakt de interconnectie het mogelijk, net als bij de meest geavanceerde domotica-systemen, om alle apparaten in het netwerk vanaf één enkele controller te beheren.

Waren er tot nu toe meerdere apparaten of toepassingen nodig om de verschillende elementen van het systeem te beheren, nu is alles eenvoudiger met NDS Controllers: een display of de Mobile App (als er tenminste één N-Bus en Bluetooth apparaat in het netwerk zit) is voldoende om het hele on-board energiesysteem te besturen.

NDS Controller

Display Bus en NDS App mobile

Apparaten met N-BUS protocol, zoals de TEMPRA Lithiumaccu,, POWERSERVICE PSB, SUNCONTROL2 kunnen worden bediend – door een enkele Display Bus (optioneel) en de NDS mobiele app.
Ontdek hoe eenvoudig het is om al uw NDS-apparaten met slechts één klik te bedienen via de N-BUS!

DISPLAY BUS DTB01 (OPTIONAL)

N-BUS DATENKABEL

Cod. BC 03M / BC 06M / BC 10M

Dankzij de aansluitkabel voor N-BUS-systemen kunnen NDS-energieapparaten in hetzelfde

netwerk met elkaar worden verbonden:

  • 3 meter (9,84 Ft) – BC 03M
  • 6 meter (19,685 Ft)- BC 06M
  • 10 meter (32,80 Ft) – BC 10M